Tietoa Halpa autonvuokraus sivustosta

Halpaautonvuokraus.fi-sivuston visio on tarjota autonvuokrauksen tilaamisesta helppoa turvallisessa ympäristössä. Sinulle tarjotaan portaalimme kautta edullisimmat hinnat perustuen useiden yhtiöiden vuokrahintojen vertailuun. Näin voit valita kannattavimman ja parhaan vaihtoehdon. Portaalimme kuuluu 1500 yhteistyökumppanina toimivaa autonvuokrausyhtiötä, jotka toimivat yli 180 maassa. Hyödyntämällä Halpaautonvuokraus.fi-sivuston hakukonetta saat valittavaksesi 60 000 eri kohdetta autonvuokrausmarkkinoilta.

Ei piilokuluja

Halpaautonvuokraus.fi-sivuston palvelun kautta sinulle ei tule yllätyskuluja. Hakukonetta käyttämällä saat lopullisen hinnan vuokrasopimukseesi. Et maksa ylimääräistä siitä, mitä et tarvitse. Voit valita tilaukseesi erilaisia vaihtoehtoja, jos tarvitset GPS:llä tai lasten istuimella varustetun auton. Näet koko ajan lopullisen hinnan. Kun olet tilannut vuokra-auton, sinulle ei seuraa mitään ylimääräisiä kuluja noutaessasi autoa vuokraamolta.

Vakuutus sisältyy

Useimpiin Halpaautonvuokraus.fi-sivuston kautta tehtyihin sopimuksiin sisältyy vakuutus sekä rajoittamattomat kilometrimäärät. Sinulla ei siis tarvitse olla omaa vakuutusta. Eri maiden vakuutusten kohdalla voi joskus olla vaikeaa löytää oikeanlaista autovakuutusta. Erityisen helppoa on, jos vakuutus sisältyy hintaan, kun vuokraat autoa ulkomailla. Vaikka sopimukset voivat hieman vaihdella riippuen siitä, mistä yhtiöstä auton vuokraat, useimpiin sopimuksiin sisältyy apu tien päällä, kolarivakuutus, lentoasemien maksut ja kaskovakuutus. Jos vuokraat autosi rajoittamattomalla kilometrimäärällä, sinun ei tarvitse huolehtia autoa palauttaessasi, kuinka paljon olet ajanut.

Helppo varaaminen

Läpinäkyvyys ja käyttäjäystävälliset sivustot helpottavat ostokokemusta. Kun maksat tilaustasi, sekä henkilökohtaiset että maksuun liittyvät tiedot salataan. Itse maksutapahtuma suoritetaan siten turvallisesti. Voit myös olla varma, että maksamasi hinta on erittäin kilpailukykyinen. Harva muu organisaatio ei pysty tarjoamaan yhtä kattavaa listaa autovuokraamoista kuin Halpaautonvuokraus.fi.

Hyödyllisiä vinkkejä autonvuokraukseen

Parhaan hyödyn saadaksesi kannattaa autonvuokraus suorittaa hyvissä ajoin. Tee varaus heti suunnitelmiesi valmistuttua ja saat huomata hintojen olevan yllättävän alhaisia. Monilla autovuokraamoilla on erittäin matalat hinnat viikonloppuina. Jos haluat hyödyntää vuokra-autoa vain muutaman päivän, saattaa olla järkevää ajoittaa vuokra-aika viikonlopulle. Löydät joka tapauksessa tarvitsemasi tiedot hyödyntämällä Halpaautonvuokraus.fi-sivustoa. Säästämäsi rahat voit käyttää esimerkiksi uskomattomiin elämyksiin matkan aikana.

Tyytyväiset asiakkaat

Halpaautonvuokraus.fi on ollut markkinajohtaja autonvuokrausmarkkinoilla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa vuonna 2007. Tänään portaali on eniten käytettyjen nettisivustojen joukossa autonvuokraukseen liittyen. Se on saanut kattavan ammattitaidon vuosien varrella asiakaskokemusten hallinnassa ja yhteistyöstä johtavien autovuokraamojen kanssa. Tämä kaikki luo lujan pohjan palvella kasvavaa määrää autonvuokraustilauksia. Huomaat, että yrityksen asiakaspalvelu on altis neuvomaan sinua, mikäli tarvitse opastusta tilausta tehdessäsi. Halpaautonvuokraus.fi-sivuston henkilökunta on helposti tavoitettavissa. Asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden.